Löpande uppdrag

Löpande uppdragVid ett löpande uppdrag med SEO bestämmer vi gemensamt en månadsbudget för er satsning på sökmotoroptimering och positionering i Googles sökresultat. I det löpande uppdraget ingår alla nödvändiga delar av SEO-arbetet. Det innefattar bl.a. sökords- och innehållsanalys, teknisk analys, länkanalys och länkstrategi, samt mätning och uppföljning. Även tekniska och innehållsmässiga problem som eventuellt behöver åtgärdas kan rymmas i din förutbestämda SEO-budget.

Hur stor SEO-budget krävs?

Den frågan är omöjlig att svara på eftersom varje webbplats och projekt är unikt och har helt olika förutsättningar. Handlar det om en helt nystartad webbutik måste du räkna med att det kan ta uppemot ett år innan arbetet gett riktigt bra resultat. Detta beror på att Google bl.a. värderar en domäns och webbplats ålder. Är domänen/webbplatsen ny tar det tid att vinna Googles förtroende.

Ytterligare faktorer som påverkar SEO-budgetens storlek är konkurrensen inom det segment du är verksam, samt för vilka sökord du vill att vi arbetar med.

Kontakt & offertformulär

14 + 12 =