Webbutveckling

WebbutvecklingWebbutveckling är ett brett begrepp som i sin bredaste betydelse innefattar så gott som allt som skapas för webben. Wedholm Webb & SEO kan hjälpa ditt företag med att en ny webbplats, alternativt göra förändringar eller sköta underhållet av er befintliga webbplats.

Är ni i behov av en lättadministrerad webbplats erbjuder vi en lösning skapad med administrationsgränssnittet WordPress. WordPress är en gratis plattform som bl.a. används av Spotify, tidningen Café, Skånska Dagbladet och Resurs bank.

Vi kan även hjälpa er med teknisk support avseende er befintliga webbplats. Det kan t.ex. handla om att göra alltifrån designmässiga eller funktionsmässiga förändringar, till att ändra eller publicera nytt innehåll vid behov.

Kontakt & offertformulär

1 + 12 =

Företagswebbplats

Företagswebbplats

Saknar ditt företag ett skyltfönster och försäljningskanal på webben, eller börjar den nuvarande webbplatsen bli omodern? Här får du en modern, mobilanpassad och lättadministrerad företagswebbplats.

Drift och underhåll

Drift och underhåll

Få hjälp med mindre arbetsuppgifter av teknisk och innehållsmässig karaktär. Löpande uppdateringar av webbplatsen, e-postkonton, implementering av ytterligare funktioner m.m.