Precis som de flesta SEO-bolag har även jag en egen uppsättning av webbplatser och bloggar vars syfte är att stärka kunders placeringar på Google. Det jag nu jobbar hårt för är att skapa ett kvalitetsnätverk med nischade webbplatser och bloggar. Att ha ett nischa nätverk gör att kostnaderna är betydligt större än att driva generella bloggar, något jag också har bland mina länkresurser. Den största fördelen med kvalitativa och ämnesinriktade sajter är att de ger mer relevans till de webbplatser som länkas. Det ger också mer relevans i de utlänkar mina sajter skapar, vilket ger mina länkresurser mer trovärdighet.

I skrivande stund har jag webbplatser inom följande områden:

  • Ekonomi
  • Hemelektronik och prylar
  • Teknik
  • Hem, trädgård och bygg
  • Webbutveckling och e-handel
  • Juridik
  • Konferens
  • Fritidsaktiviteter och sport
  • Bilar och transport
  • Resor

Webbplatserna ligger både på nyregistrerade och snappade domäner. Anledningen till att jag snappar utgångna domäner och bygger upp liknande webbplatser på dem är att man får lite länkkraft och slipper då bygga lika mycket länkar från start.

För normalkunden skulle jag vilja påstå att jag kan konkurrera med många av de större SEO-byråerna i Sverige. Detta gäller både vad gäller länkresurser och övrig SEO-kompetens. Jag ska såklart inte ta ett hundratal kunder som de större bolagen, men jag kan troligtvis erbjuda ett betydligt tätare samarbete med de kunder jag har.

Behöver du hjälp med dina placeringar på Google är du varmt välkommen att höra av dig!

Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du användandet av cookies. mer information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Stäng