Det är snart 20 månader sedan jag startade företaget Wedholm Webb & SEO AB och blev entreprenör på riktigt. Sedan dess har jag inte behövt bry mig om att ta ut lön eftersom jag haft en heltidsanställning och drivit företaget vid sidan om. Sedan första maj är det annorlunda eftersom jag bestämde mig för att köra företaget på heltid. Sista lönen från min förra arbetsgivare landar på mitt konto den 25 juli, därefter står Wedholm Webb & SEO AB för min försörjning.

Glädjande nog har jag haft god tillströmning av kunder och denna månad klarade jag att gå break even kostnadsmässigt redan den 20:e. Jag kan ta ut en lön som motsvarar den jag hade som anställd och företagets kostnader är under kontroll.

Jag skulle vilja gå tillbaka lite till det här med företagandet. Redan när jag fick registreringsbeviset från Bolagsverket insåg jag att det var företagare jag alltid velat vara. Jag trivs både med den produkt jag erbjuder (SEO) och allt administrativt man får på köpet i form av bokföring m.m. Jag vill också passa på att tacka alla mina kunder för att jag fått ert förtroende.

Om några veckor ska jag ta mig en välförtjänt semester med min kära sambo. Därefter väntar en sensommar och höst fylld av en spännande entreprenörstillvaro.

Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du användandet av cookies. mer information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Stäng